Image description

Design

Alt visuel kommunikation starter med design, det kan være et logo, en skrift, en illustration og et godt farvesignal.


Ord09

I forbindelse med afvikling af den internationale konference om "Læsevanskeligheder 2009" var opgaven at udarbejdet et logo der signalerede på en enkelt og forståeligt måde både til danske og udenlandske media. Logo blev fulgt op af design til hjemmeside, skilte og tryksager.


Logo'et er udarbejdet således at det er i bevægelse.

Der er planlagt en ny konference i 2012, hvor tallene i logo udskiftes til 12, dette logo er taget i brug.

Image description
Image description

Kuffertkampagnen

Københavns Lufthavn i samarbejde med bl.a. fagforeningen 3F Kastrup og med støtte fra Forebyggelses-fonden. Udarbejdelse af pjecer, website, outdoor og ikke mindst kuffertlabels - der samtidig fungere som logo for kampagnen. Senere i forløbet blev Billund, Aalborg og Århus lufthavne koplet på kampagnen.


DBUs kvindelandshold

Ramme et socialt medie, 2010 blev året da DBUs kvindelandshold gik på Facebook - ved udgangen af året var der tæt på 10.000 fans der havde meldt sig på. Kvindefodbolden der på verdensplan er den idrætsgren der vokser mest - i Danmark med 60.000 aktive vs herrene der tæller 212.000 aktive.


Image description
Image description
Image description

Klimakonference

Design og koncept til  til int. klimakonference for 3F, bestående af elementer som poser, udstillingsstand, banner til hjemmeside og pjecer. December 2009 i København.